Heb jij al een winstgevende WordPress website?

Een freelancer zonder website is niet van deze tijd. Een website vertelt iets over jou en/of jouw bedrijf, het vertelt wat je aanbiedt of doet, hoe men jou kan contacteren, … Dankzij een website kun je jezelf als freelancer verkopen en dat allemaal 24/7 zonder moeite. Heb je nog geen website? Laat ons je helpen aan een winstgevende website in WordPress.

Wil je een winstgevende site?

Overtuig klanten via jouw website om met jou samen te werken. Laat de website het werk voor jou doen. Dat wil je toch ook?

Ben je nog geen freelancer?

Een freelancer weet wat hij of zij graag doet, waar hij of zij goed in is en probeert deze twee elementen te combineren tot een winstgevende business. Daarom maken wij WordPress websites voor freelancers.

 • Het maakt niet uit of je een ervaren freelancer bent of dat je pas bent gestart. De weg naar een winstgevende business blijft dezelfde en start met een website.
 • Het maakt niet of je wel of geen technische voorkennis. Wij maken een website waar je zelf mee gaat kunnen werken.

Ben je nog geen freelancer? Schrijf je dan eerst in voor deze reeks van e-mails en oefeningen.

Wij gaan voor jouw winstgevendheid!

Een website moet een online vertaling zijn van jouw offline aanwezigheid. Het moet authentiek zijn. Tegelijkertijd moet een website ook verkopen realiseren. Wij snappen dit als geen ander. Wij zijn immers ook freelancers.

Wij maken onze websites met WordPress. WordPress geeft ons de flexibiliteit om jouw unieke en persoonlijke website te maken. Een website waarbij winstgevendheid (en jouw andere doelen) voorop staat en waarbij we jouw wensen kunnen realiseren.

Andere redenen waarom wij voor WordPress kiezen zijn:

 • WordPress is gebruiksvriendelijk. Dit betekent dat je zelf je eigen website kunt onderhouden en aanpassingen kunt doorvoeren. Zo ontvang je niet voor elke aanpassing een factuur.
 • WordPress is zoekmachinevriendelijk. WordPress websites worden van naturen beter gevonden in zoekmachines als Google. Zo trek je vanzelf meer potentiële klanten aan.
 • WordPress is veilig. WordPress is veilig wanneer u alles up-to-date houdt. Doordat WP populair is bij zowel de ontwikkelaars als de gebruikers verschijnen er regelmatig updates.

Wil je een winstgevende site?

Overtuig klanten via jouw website om met jou samen te werken. Laat de website het werk voor jou doen. Dat wil je toch ook?

Hoe gaan we te werk?

We zweren bij tevreden klanten. Daarom maken wij alleen websites die 100% voldoen aan de wensen en noden van de klant. Om te garanderen dat we jouw website binnen 1 maand kunnen opleveren, hebben we een gestructureerd proces ontwikkeld:

 • Interesse. Heb je interesse om jouw (nieuwe) WordPress website door ons te laten maken? Stuur ons een mail hallo@lodiplanting.com of bel me op via: +32 487 204 112.
 • Document. Wij sturen je vervolgens een document op en vragen je om de antwoorden binnen 7 dagen terug te sturen. Zo weten we exact wat je van ons verwacht en kunnen wij nagaan of wij de juiste partij voor jouw winstgevende website zijn.
 • Kennismaking. Als we denken de juiste partij voor jouw website zijn, dan plannen we een (virtuele) afspraak of koffieklets in. Zo leren we elkaar beter kennen, overlopen we de antwoorden, overleggen we de manier van samenwerken en plannen we een datum voor oplevering in.
 • Offerte. Als de intentie er is om samen te gaan werken, dan vatten we alles samen in een offerte. Deze sturen we je op en vragen we je ondertekent terug te sturen.
 • Factuur. Van zodra we we ondertekende offerte hebben ontvangen, sturen we je de factuur toe. Ons betalingstermijn is 15 dagen na factuurdatum.
 • Bouwen. Wanneer de administratieve en financiële verplichtingen zijn voldaan, starten we met het bouwen van je nieuwe WordPress website. Deze leveren we binnen 1 maand op (van zodra we alle noodzakelijk informatie hebben ontvangen).
 • Feedback. Als we denken dat we website zo hebben gemaakt dat het voldoet aan je wensen en noden, dan sturen we je de link op naar onze testomgeving. Je geeft ons dan al je feedback, op- en aanmerkingen.
 • Oplevering. Wij verwerken vervolgens alle verkregen input en leveren de website op ter publicatie. Pas wanneer we jouw akkoord hebben, verhuizen we de website naar de echte omgeving.

Dankzij dit proces bouwen wij maandelijks 8 WordPress websites en heb jij een winstgevende website binnen 1 maand.

Wil je een winstgevende site?

Overtuig klanten via jouw website om met jou samen te werken. Laat de website het werk voor jou doen. Dat wil je toch ook?

Goed, wie ben ik?

Ik ben Lodi Planting en als Digital Nomad, freelancer, blogger en partner van Kyzoe Media, doe ik elke dag datgene wat ik het liefste doe.

Bij Kyzoe Media helpen we freelancers met hun online branding. Concreet betekent dit dat we websites in WordPress maken. Helaas kan ik geen lijn code schrijven en heb ik designtalent van een twee linkerhanden die met rechts schrijven.

Toch ga ik de persoon zijn met wie je het meeste contact hebt. Ik ben jouw aanspreekpunt en vertaal jouw wensen en noden naar technische functionaliteiten. Oftewel ik ben jou persoonlijke begeleider naar een winstgevende website.

Vervolgens is het aan jou om mensen naar je website te lokken, te overtuigen om met jou samen te werken en deals te sluiten. Hoe je dit doet leer je in de online blogcursus. Hierin leer ik je hoe je met slechts 1 blog per week klanten overtuigt om met jouw samen te werken.

Blog jezelf naar klanten

Schrijf je in voor de online blogcursus. Hierin leer ik je hoe je met slechts 1 artikel per week nieuwe klanten krijgt. Wil jij dit ook?

De kleine regels

Als je jouw WordPress website door ons laten maken of door je in te schrijven voor de blogcursus verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur me dan een mail: hallo@lodiplanting.com.