2009: Het Overzicht

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

Het jaar 2009 zit er bijna op en wat is het jaar snel voorbij gegaan! Typisch aan deze periode is het maken van voornemens en het terugkijken op hetgeen het jaar heeft gebracht. Ik richt me in deze blogpost op hetgeen 2009 heeft gebracht:

 • De inauguratie van Barrack Obama;
 • AZ/Standard is voor de tweede keer op rij landskampioen;
 • Michael Jackson is niet meer;
 • En een andere Michael – Shumacher – staat terug op;
 • Kopenhagen faalt;
 • en natuurlijk de kredietcrisis. 

Dit is slechts een kleine greep uit de gebeurtenissen die in de wereld zijn gebeurd in 2009. De impact die ik heb gevoeld of hierop heb kunnen uitoefenen is nihil, maar toch zijn dit de grootste gebeurtenissen. Als ik het dan meer persoonlijk maak, dan moet ik stellen dat er ook veel is gebeurd:

 • Ik ben niet langer single;
 • Ik volg een post-universitaire opleiding HRM;
 • Verschillende steden uit Europa heb ik kunnen wegstrepen; 
 • Het verrassingsfeest van mijn papa die 50 jaar werd; 
 • Ik heb werk gevonden;
 • Ik blog frequenter;
 • etc.

Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik een groot aantal voornemens voor 2009 ben ingelost. Mijn grootste doel was namelijk tweeledig: ik wil mijn eigen leven leven en daarbij wil ik me overwegend fantastisch voelen. Dat is gelukt. Ik zit goed in mijn vel en geniet van alle momenten. Een prima basis dus om 2010 in te gaan. Wat mijn voornemens zijn voor 2010 lees je in een volgende blogpost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *