2010 de voornemens: de eerste confrontatie

Lodi Planting Algemeen 2 Comments

In januari schreef ik een blogpost over mijn voornemens. Inmiddels zijn we twee maanden verder en is het tijd voor een eerste confrontatie.

Sporten: ik weet inmiddels niet meer hoe dit zou moeten. Ik hijg als een paard na een klein sprintje en ik maak me grote zorgen over de kilo’s die er aan vliegen alsof ze er al jaren zitten. Met andere woorden: ik ben niet aan het sporten. Ik ga geen excuses zoeken want ik weet perfect waar het aan ligt.

Het heeft allemaal met mijn tweede voornemen, mijn getuigschrift HRM, te maken. De laatste weken heb ik me fysiek opgesloten op mijn kamer om aan mijn thesis te kunnen werken. Ik heb een week onbetaald verlof voor genomen om een vliegende schrijfstart te kunnen maken. Dit heeft tot een zeer goede basis geleid, maar nu is het tijd om te specificieren en nuances aan te brengen. Ook is het tijd om andere inzichten toe te voegen aan het geheel. Helaas breekt er nu wat moeizaamheden op. Wat is hoofdzaak en wat bijzaak? Welke richting moet ik nu echt op? Wat doe ik met die berg informatie die nog op mij ligt te wachten totdat ik het verwerk? Etc. Ik moet me wederom focussen op mijn thesis en geen afleidingen meer zoeken in andere activiteiten. Moest ik dat toch willen doen, dan moet ik gaan sporten vanaf de tweede week van maart (volgende week veel afspraken staan). Fair deal?

Reizen is mijn derde voornemen. Venetië staat nog steeds geboekt en flirt ik nog steeds met Curaçao. Het liefst rond Oud en Nieuw in een korte broek op het strand naar vuurwerk kijken (?) en met een cocktail in mijn hand. Ja, dat zie ik wel zitten! Andere zaken die nog ingepland moeten worden zijn de volgende stedentrips: Berlijn, Parijs en Lissabon of Porto. Iemand ervaring met Lissabon of Porto? Of allebei?

Mijn laatste grootste voornemen is meer tijd vrijmaken voor mijn vrienden. Ik vind zelf dat ik hier echt al hele grote sprongen in heb gemaakt. Hopelijk ben ik niemands verjaardag tot noch toe vergeten, want dat is een van de zaken die ik met hulp van Facebook in de gaten probeer te houden. Daarnaast zijn er al een aantal cafe-avonden via Doodle ingepland geweest en heb ik ook al een spelletjesavond georganiseerd. Momenteel ben ik druk bezig met het organiseren van een vriendenweekend (2nd edition). Allemaal zeer leuke dingen dus, die voor mij mogen blijven komen. Een andere grote gebeurtenis dat inmiddels ook al vastligt is Rock Werchter (kaartjes zijn als het goed is onderweg). Hoe groter de groep echter hoe leuker het is. Dus wie gaat er nog of wil ook nog meegaan? 

Iemand opmerkingen, ideeen, suggesties of wensen, laat het me weten in de comments en ik zal eens zien wat ik er mee kan doen!

Comments 2

  1. als je wilt gaan lopen ben ik altijd geïnteresseerd… ik kan absoluut niet verder lopen dan . tot .. de … uhm … deur?

    Qua reizen, food for thoughts: Venetie staat er al 100 jaar en zal er nog 100 jaar staan. Curacao: the same. Er zijn een hoop plekken die over de volgende 10/20 jaar gaan veranderen omwile van klimaat, "trendiness", politiek, dictators, economie, … gaan veranderen. Denk aan: China, Tibet, Wit Rusland, Estland (en LE & LI), Cuba, de Azoren, De polen, …
    Just checking if you're sure where you want to go!

  2. Lopen is een van die sportplannen. Een andere hockeyclub vinden ook. Net als fitnessen…

    Je hebt absoluut een punt met je reizen. Eentje die ik serieus eens ga overwegen! Heb jij nog reisplannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *