27 dagen en dan naar huis?

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 4 Comments

Nu de knoop is doorgehakt moet ik iets met de losse stukken doen. Na flink puzzelen ben ik tot het volgende briljante idee gekomen: Ik laat mijn financiele situatie voor wat het is en laat mijn motivatie om Australische werkervaring op te doen varen. Hoe? Ik ga reizen totdat ik blut ben, geen stuiver meer over heb en zelfs noedels te duur zijn. Ik ga genieten van elke minuut. Ik ga (her)leven. Ik ga de Australische Oostkust onveilig maken en daarvoor heb ik vandaag mijn reispas gekocht. Woensdag vertrek ik vanuit Sydney met de Greyhound bus Noordwaarts om uiteindelijk, minimaal 27 dagen later, in Cairns te eindigen. Waarom minimaal 27 dagen? Simpel. Mijn pas is inclusief 27 overnachtingen. Naast deze overnachtingen zijn ook volgende toeristische activiteiten inclusief:

 • 3 Hour Surf Lesson
 • Full day Nimbin Tour
 • Noosa Everglades Canoening Safari
 • Fraser Island 4wd Camping Safari
 • Whitesunday Sailing
 • Full day White Water Rafting
 • Full day Great Barrier Reef Trip
 • Cape Tribulation Trip

Kortom deze pas geeft mij uitzicht om alle highlights mee te maken en/of te zien. Je wilt toch niets missen van de populairste, en mijn laatste, trip in Australie?

Comments 4

 1. Go for the cheapest en rek het zo lang mogelijk: het regent hier!!!

  Het verwondert me ergens dat ik me niets herriner dat je bent gaan duiken… haaien, walvissen als het seizoen goed zit, kweetniethoeveel onderwater leven…

 2. @Bertrand + Neo: laat mij jullie zorgen wegnemen. Duiken staat nog steeds op mijn lijstje, maar tot op heden ben ik niet in de mogelijkheid geweest (Fiji uitgezonderd). Nu ik de oostkust ga doen, kan ik voor mijn open Padi gaan en duiken in het Great Barrier Reef, wat ik zeer graag wil gaan doen. Ik houd jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *