Afscheidsfeest

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 2 Comments

mongoleuuuuuu
De tijd vliegt. Zeker als het gezellig is en afgelopen vrijdag (4 april 2008) was zo’n moment van Brabantse gezelligheid. Een georganiseerd afscheidsfeest waarbij ik tegelijkertijd mijn verjaardag wilde meepikken. Resultaat: een meer dan geslaagd feestje met al mijn dierbaarste personen!

Wat heb ik een kostelijke tijd gehad. De ‘deejee’s’ die met hun opwzepende “StuBru- muziek” (is stilaan een begrip) mijn vrienden aan het dansen kregen. Het bier dat rijkelijk werd geserveerd door de barman met arendsogen. Mensen die elkaar niet kenden en het ineens wel heel goed konden vinden. Onbekende die langskwamen. Cadeautjes alom. De doos. Een reportende Betrand. (beter gekend als de “fotoman”)

Het heeft me meer dan deugd gedaan alle mensen die me dierbaar zijn, voor een “laatste” keer, allesinds voor mijn vertrek, te mogen zien en zelfs spreken. Bij dezen wil ik jullie dan ook allemaal uit de grond van mijn hart bedanken voor jullie aanwezigheid en fijne herinneringen. Voor diegene die de sfeer nog eens willen opsnuiven of voor zij die er niet bij konden zijn: (een aantal) foto’s zijn te vinden op Flickr (klik hier; moest dit niet werken doe dan het volgende: ga naar Flickr.com en maak een search op afscheidsfeest + Lodi) en je vindt ze allemaal op: http://picasaweb.google.nl/low.d84

Voor zij die mijn avonturen en verhalen willen lezen: houdt deze blog in de gaten (tip: d.m.v “feeds”). Het gaat jullie goed en tot een volgend feestje!

Comments 2

  1. De rest van de foto’s komen eraan, ze zien er zeker en vast goed uit (wel op een paar uitzonderingen) 😉

    ps, Lodi, enkel mensen met een gmail adres kunnen nu commentaar geven, misschien toch je commentaaropties veranderen (iedereen toelaten ofzo)

  2. Hey,

    Jammer dat ik er niet bij was sorry! Ik had met Apie afgesproken afscheid van je te komen nemen maar helaas had je geen tijd meer. Jammer!
    Geniet er van hé!

    xx suey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *