Apple koopt Facebook in 2011 (Black Swan Exercise)

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 1 Comment

Ik las gisteren het “Black Swan Exercise” rapport van de Deense Saxo Bank. En de meeste gedurfde voorspelling was: waarom Apple in 2011 Facebook koopt.

Dit vind ik een geweldige voorspelling, want moest dit gaan gebeuren, dan heeft Google (eindelijk) een geduchte tegenstander. Vorig jaar berichtte ik al dat ik pro Google ben en dat is nog steeds zo. Wat Google maakt, bedenkt en profileert vind ik noemenswaardig.

Echter wanneer Apple Facebook zou kopen, dan kan dat ons – de consument – alleen maar ten goede komen. Ik typ dit bericht namelijk op een Mac Book Pro en dadelijk log ik op mijn Facebook pagina om te kijken wie er vandaag jarig is of om te communiceren met mijn vrienden in het buitenland.

Wat ik probeer te zeggen is dat ik ook pro Apple en in iets mindere mate pro Facebook ben en als deze tegen mekaar gaan concurreren, dan krijgen wij het beste van twee werelden. Op dit moment worden wij namelijk niet verplicht om te kiezen tussen de twee giganten. Mijn favoriete zoekmachine op de Mac is en blijft Google.

Concluderend wil ik zeggen dat alle partijen nog innovatiever, creatiever en gelikter op het toneel moet verschijnen. Ik zou het een interessante ontwikkeling vinden, maar ik denk niet dat Facebook zich laat uitkopen!

Comments 1

  1. Pingback: Google denkt aan digitale tijdschriftenkiosk - Lodi Planting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *