Blog, Blogger, Blogst: maar nu even minder!

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

Er is al veel te lang niet geblogd op dit blog en dat is simpelweg omdat ik het veel te druk heb. Ik ben me aan het inwerken voor mijn nieuwe baan bij Ikki. Hiervoor zit ik drie dagen per week in Amsterdam (met dank aan Remko en Suraimy). Daarnaast heb ik met een nakende inleverdatum te maken voor mijn thesis. Gaat dat lukken? Moet zeker! Dit heb ik wel enorm onderschat! Goed, allemaal excuses om niet te bloggen en dat terwijl ik intussen alweer zoveel leuke dingen heb gehad of gedaan; mijn verjaardag, paaseieren rapen, een housewarming, fijne momenten en goede herinneringen. Eigenlijk is dit geen blog om te zeggen dat ik weinig heb geblogd, maar één om te zeggen dat er voor onbepaalde tijd nog minder gaan volgen… wel ben ik actief op ikki.nl en deze zomer op ikki.be. Checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *