Boek: 100 Lifehackingtips om prettiger en efficienter te werken

Lodi Planting Inspiratie 2 Comments

Nu al ik een tijdje met veel interesse lifehacking.nl volg, vond ik het ook tijd voor hun boek uit 2008. In dit boek “100 Lifehackingtips” staan de beste tips onderverdeeld in 6 categorieën:

  • algemene tips
  • kantoortips
  • Windows en outlook
  • persoonlijke ontwikkeling
  • web 2.0
  • en; mac tips

Ik heb het boek zeer snel (binnen 1 dag) uitgelezen omwille van twee redenen. Ten eerste is het niet zo’n heel dik boek (140 pagina’s) en ten tweede kende ik al zeer veel tips. Huh? Ik heb natuurlijk al meer gelezen over GTD, maar ook omdat veel zaken al zodanig zijn ingeburgerd bij de surfende mens. Tenminste dat is mijn vermoeden dat iedereen tegenwoordig bvb. RSS kent.

Niettemin stonden er ook nieuwe en zeer interessante zaken in die ik de komende zaken ga bekijken en testen. Ik houd jullie op de hoogte.

Comments 2

  1. Pingback: Wie gebruikt er Mozy als online back-up dienst? : Lodi Planting | en zijn Alter Ego's

  2. Pingback: Wie gebruikt er Mozy als online back-up dienst? - Lodi Planting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *