Boek: 55 funs things with Google

Lodi Planting Inspiratie 3 Comments

Als Google-fanaat heb ik eindelijk, reeds geschreven in 2003, het boek “55 fun things with Google” gelezen. Er staan zoals de titel doet vermoeden een aantal zeer leuke dingen in die je met Google kunt doen, maar grotendeels is er weinig aan. Voor diegene die het niet hebben gelezen is er dus geen man over boord. De dingen die ik wel leuk vind vallen onder de categorie filmpjes, truukjes en hacks. Nu moet ik wel toegeven dat ik al deze leuke dingen nog wel effectief moet testen op mijn laptop. Ik ben benieuwd.

Comments 3

 1. Beste Techno Nerd en mede google enthousiast,

  Ik sta helemaal open voor deze boek en zal heb die zojuist gehaald (lees: gedownload en gaat lezen als E-book)

  Booyaaashakkaaa

  Bedankt voor de tip,

  mvg,

  Ikke

 2. Gewoon in PDF vorm

  Binnen een kwartier zat ik op pagina 40. Pff… er zat wat leuke dingen bij (die calculator, kende ik nog niet) die gelijk heb toegepast maar veel echt veeel om te skippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *