Boek: Body Language Secrets for Power and Love

Lodi Planting Inspiratie 1 Comment

Het lijkt wel alsof ik een probleem heb met mijn bodylanguage, want na de gratis cursus van afgelopen woensdag heb ik ook eindelijk het gratis boek Body Language Secrets for Power and Love uit. Fantastische Amerikaanse titel dat spreekwoordelijke losers als mijzelf aantrekt, om 1) het te downloaden en 2) het te lezen. Fijn, dan zijn we het daar al over eens.

Waar gaat het boek over? Lichaamstaal. Meer bepaald hoe je lichaamstaal in bepaalde contexten kunt gebruiken. Het boek is ingedeeld in 8 interessantere hoofdstukken: reading the signs, mirroring, body language  (BL) in negotitiations, BL in selling, BL in job interviews, BL in meetings, BL in flirting en the importance of communication and BL. Is het de moeite waard? Er staan een aantal interessante weetjes in, maar verder is het meer “common sense” dan iets nieuws.

De geinteresseerden mogen mij een comment nalaten met hun emailadres, dan zal ik de gratis versie doormailen. Om toch nog even te antwoorden of ik nu echt zo’n onhandige schlemiel ben als het gaat om mijn lichaamstaal, heb ik eigenlijk geen idee. Heb ik ongecontroleerde bewegingen? Ben ik een open boek?

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *