Boek: Getting Things Done – when you are not in charge (Geoffrey Bellman)

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ik ben begonnen in het boek “Getting Things Done – When you are not in charge” geschreven door Geoffrey Bellman, maar ik heb het nooit uitgelezen en reden is simpel. Ik vond het zodanig vervelend geschreven dat het me te veel moeite koste. Daarbovenop, als ik de hoofdstukken en ondertitels bekijk, staat er ook veel te weinig nieuws voor mij in. Wat ik wel zeer goed vind zijn de oefening die doorheen het boek staan. Toegegeven hier moet ik nog mee aan de slag. Voor zij die voor 5 EUR (excl. verzendkosten) een Engelstalig boek willen ontvangen om kennis te maken met GTD meld je aan. De eerste die komt die heeft geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *