Boek: Office 2003 voor Dummies

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Nadat ik “Mind Performance Hacks” had uitgelezen was er tijd over om het boek “Office 2003 voor Dummies” uit te lezen. Nu durf ik officieel te stellen dat ik basiskennis Word, Excel, Powerpoint, Outlook en Access heb, want dit boek was grotendeels door mij gekend. Gelukkig heb ik wel een aantal nieuwe shortcuts geleerd evenals een paar extra toepassingen. Access was wel helemaal nieuw voor mij, maar ook hier durf ik vanaf nu te zeggen dat ik hier kennis van en in heb. Natuurlijk ben ik geen expert en dat zal ik ook niet worden, maar ik voel me nu wel meer zelfverzekerd wanneer een recruitment consultant naar mijn Ms. Office kennis vraagt. De vraag is nu alleen of ik niet beter Office 2007 had aangeleerd? Hier kan ik simpel op antwoorden. Ik werk zowel thuis als op mijn werk nog met Windows XP en bijgevolg Office 2003 in plaats van Vista met Office 2007.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *