Boek: Slimmer werken vanaf nu!

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Het volgende boek in de reeks van GTD is uit. Het lijkt alsof ik in tig boeken tegelijk aan het lezen ben, maar niets is minder waar. Ik merk gewoon op dat ik enerzijds steeds sneller lees en anderzijds is heel dat GTD gebeuren allemaal hetzelfde. 
Slimmer Werken vanaf nu! is wederom een copy/paste van alle andere boeken in dit genre. Ik heb het origineel vertaalde GTD boek van David Allen ook in mijn bezit en dat zal hoogstwaarschijnlijk het volgende en laatste GTD boek zijn. Ik wil hier absoluut niet af doen aan het boek van Anja Wassenaar maar zij heeft de pech gehad dat het mijn volgende GTD-boek is. Met andere woorden de inhoud is zeer goed. Er staan zeer nuttige zaken in, maar weinig nieuwigheden. Ik hoop je binnenkort te zeggen of het goed vertaald is (van GTD geschreven door David) of dat er daadwerkelijk eigen lifehacks instaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *