Boodschap van algemeen nut: Facebook

Lodi Planting Algemeen 5 Comments

Beste allemaal,

Omdat foto’s uploaden veel makkelijker is via Facebook heb ik ervoor gekozen om daar ‘al’ (lees: meer) foto’s te posten i.p.v. op deze blog. Dit betekent concreet dat mijn teksten hier gepost blijven worden en bijbehorende foto’s op Facebook.

Mijn excuses voor het eventuele ongemak van het aanmelden, maar ik weet zeker dat dit voor jullie ook leuker is gezien de hoeveelheid foto’s!

Met enthousiaste groeten,
Lodi

Comments 5

  1. Allez, speciaal voor jou zal ik mijn ban op dergelijke sites tijdelijk opheffen. Ben benieuwd naar de foto’s.

    de groeten

  2. meh; ik blijf mijn “dummy” account gebruiken, facebook doet niets wat mijn emailadres niet kan. (behalve poken, superpoken en een vampier van je maken)
    Fotos kijken vind ik wel enorm irri; ik vind geen manier om ze op een deftige grootte te bekijken in gallerij.

  3. Ik geloof je op je woord Bertje, maar voor mij is het 1000 keer eenvoudiger om mijn foto’s op Facebook te uploaden dan elders! Dit geeft ons btw een reden om een foto avond te houden bij mijn terugkomst! Wat denk je daarvan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *