Bucketlist, Persoonlijk Statuut of toch gewoon voornemens?

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Deze post heeft niets te maken met Fokke en Sukke noch met Het Nieuwe Werken. Deze post staat geheel in het teken van mijn bucketlist, mijn persoonlijk statuut of zoals de meeste mensen het dezer dagen noemen: goede voornemens. Ik bedoel “what’s in a name?”.

Hoewel goede voornemens uit zijn lees ik de laatste tijd toch nog de éné lijst na de andere en daarom haak ik lekker in met deze trend. Ik zal in deze blogpost ook een aantal punten van mijn lijst met jullie delen.

Mijn belangrijkste punten voor dit jaar zijn:

1. Zoveel mogelijk geld sparen voor een grote nog-te-plannen reis rond de wereld. Gelukkig word ik hier elke dag aan herinnerd door de prachtige wereldkaart bij ons tegen de muur.

 

2. Van ikki.be wil ik een geweldig succes maken met veel positieve energie en leermogelijkheden.

3. Dat leren staat ook centraal in mijn nog-te-volgen doe-het-zelf cursussen HTML, CSS en Photoshop.

4. Ik wil daarnaast minstens 3 goocheltrucs die ik op café kan uitoefenen tot in detail beheersen.

5. Mijn laatste gedeelde punt dat ik wil bereiken in 2011 is mezelf profileren als aanvoerder van de HR-materie retentiemanagement.

Wat zijn jullie voornemens voor 2011?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *