Cabaret: Alex Agnew + Xander De Rijcke

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Gisterenavond ben ik in het openlucht theater van Deurne (Antwerpen) naar Alex Agnew gaan kijken. Alex Agnew zelf was grof, hard, veel geluid en soms erg simpel in zijn grappen. Als je van pis, kak en sex humor houdt, zit je bij Alex Agnew zeker goed. Sterker nog, deze onderwerpen komen meermaals met elkaar in aanraking. Als ik het woord kontneuken had geteld, dan had ik hoogstwaarschijnlijk 38 handen nodig gehad. Maar wat me eigenlijk het meest opviel was dat hij ondanks zijn stoere uiterlijk vol met tatoeages eigenlijk een hele normale lieve man is. Ok, dat je grappen maakt over kontneuken in combinatie met je dochtertje van bijna 1 jaar is simpelweg hard, maar Alex bracht het dan wel op een manier vol van liefde! Nee serieus. Alex kon niet verstoppen dat hij enorm trots en fier is op Amy – zijn dochtertje – sterker nog hij praat er ook heel graag over!

In zijn voorprogramma was een opwarmer van formaat. De eerste winnaar van de Comedy Casino Cup (waar ikzelf in een grijs verleden ook nog eens aan mee heb gedaan). Dat Xander samen met Alex tourt verbaast me niets gezien het genre grappen dat Xander maakt. Grof tot op het bot en scherp als een scherp mes. Vooral de niet ingestudeerde stukken (lees: improvisaties) vond ik fantastisch!

Als je de nieuwe show van Alex Agnew – More Human Then Human – nog niet hebt gezien en je houdt van pis en kak humor, dan vraag ik me af wat je nu achter je computer doet om mijn blog te lezen!;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *