Cabaret: Get Up Stand Up (maar dan letterlijk!)

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Na een tweetal rustige maanden staat de tweede helft van het cabaretseizoen voor de deur. De aftrap werd afgelopen zaterdagavond gegeven door Get Up Stand Up. Wie? Ik had exact hetzelfde, maar daarom net zo leuk om er naar toe te gaan. Het bleek om een cultureel project van de Stad Antwerpen te gaan. Interessant. Zeker voor mezelf als ik wat meer materiaal (lees: weer actiever bezig ga zijn) beschikbaar heb. Helaas bleek het niveau van de grappen niet goed genoeg om mij te doen gieren van het lachen. Van de eerste vijf rising stand-up talents heeft er mij doen lachen. Echt doen lachen. Hij – de naam ontgaat mij – speelde een typetje en sprak over een poepbon. Hilarisch. De andere vier voor de pauze viel zo zwaar tegen dat ik (en Valerie) het voor gezien hielden. Ik wacht wel totdat ze bekend zijn en dan betaal ik liever wat meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *