Cabaret: Javier Guzman zegt Por Dios

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Helemaal vergeten! Afgelopen donderdag ben ik na het werk naar Javier Guzman geweest. Javier Guzman is geen groentje meer in de wereld van het cabaret en ik moet nageven dat ik deze show veruit zijn beste vond. Tot op heden heb ik altijd gevonden dat Javier een slap aftreksel was van Theo Maassen, maar daar ben ik het na vandaag niet meer mee eens. Natuurlijk blijft Theo etaleren op een hoger schavot, maar Javier heeft mij afgelopen donderdag positief verrast met zijn jeugdverhaal. Als ik niet ziek was geweest had ik ook in de zaal het niet gelaten om in lachen uit te barsten. Javier blijven doorgaan op de manier waarop je bezig bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *