Cabaret: Kommil Foo is een Wolf

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Gisteren ben ik naar Kommil Foo geweest met hun nieuwe voorstelling “Wolf”. Waar de naam “Wolf” vandaan komt, of de link gelegd kan worden, is me nog steeds niet helemaal duidelijk, maar iedereen heeft volgens de broertjes Walschaerts, een “wolf” in zich schuilen. Ik dacht veel eerder aan een rebels caviaatje of een kanarie met watervrees dat me te pakken had, maar nu blijkt er een wolf in me te schuilen… Prachtig toch?

Ok, genoeg gezeverd! Wat heb ik tranen gelachen en gehuild van ontroering! Met hun zaagerige maar eveens zachte stemmen nemen ze je mee in hun wereld. Een wereld waar de ‘grote’ problemen met een heerlijk melodramatisch maar luchtige liedjesteksten worden omschreven. Een wereld die bol staat van absurditeit, bestaliteit en gekkigheid. De gespeelde reigers is misschien het beste voorbeeld voor alle drie de woorden!

Voor iedereen die Kommil Foo nog niet heeft gezien raad ik hen zeker aan om dit alsnog te doen. Als je nog aan kaartjes kunt raken? Ruim 2 uur amusement verzekerd! Moesten er geen kaartjes meer beschikbaar zij, dan moet je jezelf eens bij me uitnodigen, want ik heb de gesigneerde dvd te pakken!

Amen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *