Cabaret: Philippe Geubels – Hoe moet het nu verder?

Lodi Planting Inspiratie 3 Comments

Vorig jaar zag ik de eerste one-man-show van Philippe Geubels droog. Afgelopen vrijdag zag ik zijn tweede: Hoe moet het nu verder? Wel, Philippe als je het mij vraagt, kun je beter stand-up comedy gaan doen in plaats van cabaret. Ik vond dat Philippe als zichzelf zeer sterk begon, maar met de minuut werd het slechter.

De show bestond om bizarre wijze ook uit drie delen, waartussen Philippe telkens het typetje van journalist speelde die een recensie schreef. Philippe is op zichzelf al een typetje en kan het mijn inziens daar beter bij houden. Wat ik wel leuk vond om terug te zien was de interactie met het publiek.

Dit element is al een aantal jaar verdwenen uit de scene, maar heeft nu zijn comeback weer gemaakt. Met het oog op de wederopstanding van Hans Teeuwen beloofd dit geen goed-nieuws-show te worden. De eerste rijen zullen weer worden gevreesd. Tenzij het in de show van Philippe gebeurt, want het blijkt allemaal doorgestoken kaart te zijn. Erg jammer en ik dacht dat zo’n goede en groot artiest zoiets niet nodig zou hebben!

Ondanks mijn vinnige commentaar sta ik volgend jaar gewoon weer in de rij om een kaartje voor zijn nieuwe show te kopen!

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *