cabaret: Puppetry of the Penis

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Met enorm veel verwachtingen ging ik naar de show van Puppetry of the Penis. Niet zozeer omdat ik van piemels houd, maar ik had zo’n goede recensies gelezen / gehoord, dat ik moest weten wat deze show inhield. Gisteren was het dan zover, maar wat sloeg het tegen.

Ten eerste vond ik het een over-the-top ingestudeerd verhaal dat de twee jonkies vertelden. Ten tweede waren de trucjes die ze deden echt niet moeilijk, indrukwekkend of verrassend. Daarnaast had ik over de “windmolen” veel positief commentaar gehoord, maar het leek veel meer op ventilatortje.

Het is niet helemaal terecht om deze jongens helemaal af te kraken, want ik heb wel ontzettend veel respect voor hun. Ik durf niet voor ruim 2000 personen in mijn blote kl*te te gaan staan en er zaten soms echt wel grappige trucjes tussen.

Hieronder staat een introductie / kennismakingsvideo met de grondleggers van de show. Helaas waren zij niet naar BelgiĆ« gekomen, maar – ik vermoed – hun zonen!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *