Cabaret: Theo Maassen: Zonder Pardon maar met dubbel geluk

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Gisteren ben ik met veel geluk naar Theo Maassen geweest! Het vele geluk slaat niet alleen op het feit dat ik een kaartje had kunnen krijgen, maar eveneens op hoe ik gisteren alsnog ben binnengeraakt. Luister.

Een goede vriend van me, had aan me gedacht, toen hij hoorde dat een vriend van hem (kunt U nog volgen?) nog een extra kaartje had voor Theo Maassen. Dit was natuurlijk geluk hebben, want de show, Zonder Pardon, was al maanden uitverkocht.

Op de avond zelf, gisteren dus, hadden we voor de ingang afgesproken, zodat we met zijn allen naar binnen zouden gaan. Ikzelf was mooi op tijd: ik wilde tenslotte geen minuut missen! Het vervelende was alleen dat mijn goede vriend het kaartje bezat en ik niet zonder zijn aanwezigheid naar binnen kon. Het werd acht uur, kwart over acht, vijf voor half negen en drie telefoontjes later was hij er nog steeds niet. De deuren sluiten echter om half negen! Op het moment dat ik weer hopeloos naar mijn horloge staar, komt er een vrouw + dochter naar buiten lopen met de vraag of ik een ticket wilde hebben. JAAA, HEEL GRAAG! Om een nog langer verhaal in te korten. Ik heb dankzij een wildvreemde mevrouw alsnog Theo Maassen kunnen zien en van mijn goede vriend heb ik tot na de show niets gehoord, maar ook hij heeft de show uiteindelijk kunnen zien.

Wat betreft de show zelf: het was een goede show met enorm veel oneliners a la Theo Maassen overgoten in een mooi maatschappij kritisch verhaal met als apotheose zijn pasgeboren dochtertje. Ik heb (alsnog) een prima avond gehad, maar constateerde wel dat Theo soms voorspelbaar is (geworden). Misschien heb ik zijn shows te vaak bekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *