Cabaret: Thomas Smith (will see you free)

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Gisterenavond was het de beurt aan Thomas Smith om mijn buikspieren te laten testen. Ik heb Thomas al een aantal keer zien optreden en elke keer had ik het idee dat hij het publiek niet meekreeg. Ook gisterenavond niet. Zijn goede grappen wisselde te vaak af met minder goede grappen, waardoor er een soort van verdeelde aandacht ontstond. Mensen haalden hun gsm boven. Anderen lagen wel dubbel van het lachen. Hoe dan ook Thomas Smith kreeg op het einde geen staande ovatie en dat is mijn inziens terecht. Ik denk, na het zien van deze show, dat ik geen fan ben van Thomas en dat ik hem ook niet meer hoef te zien optreden. Denkt hier iemand anders over?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *