Cabaret: Wouter Deprez tried-out

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ik merk dat het weer even geleden is dat ik heb geblogd en dat terwijl ik niet heb stil gezeten. Ik zal in het begin beginnen met hetgeen het verst in mijn geheugen zit: Wouter Deprez.

Afgelopen zaterdag ben ik samen met Valerie naar Belgisch “grootste” cabaretier (want zo ziet hij dat zelf) gaan kijken en luisteren, want heeft bijna een nieuwe show – “Je zal alles worden” – in elkaar gestoken. Hierin vertelt over zijn pasgeboren zoon en als je Wouter mag geloven zal “Joshua” alles worden. Nee, moet hij alles worden, want de ambities van de papa zijn duidelijk. Net zoals in zijn vorige show wil Wouter nummer 1 zijn, maar hoe moet dat dan met “Joshua”?

“Je zal alles worden” staat bol van grofheden en is zéér publieksgericht. Het is er eentje waarbij hij loopt over een zeer dunne lijn grappig grof en te grof. Eentje waar ik smakelijk om heb kunnen lachen en ik hoop oprecht dat, hij een aantal grofheden behoudt en een beetje een on-Belgische en on-Wouterse show neerzet met “je zal alles worden”!

Kortom als je wilt genieten van een leuke avond, dan zit je best niet vooraan hoewel de try-out censuur nog over zijn show zal neerdalen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *