Citytrip: Londen – algemene indruk

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Hoewel Londen een fantastische stad is en ik er echt van heb genoten waren er ook een aantal jammerlijkheden. Zo heb ik drie mensen niet gezien terwijl ik echt had gehoopt hun te ontmoeten. Gelukkig had 1 van hun netjes (laattijdig) afgezegd dat hij ziek was dus dat kan gebeuren. Van de 2 anderen heb ik tot op heden nog niets vernomen. Erg jammer, maar ze zullen wel een goede reden hebben zeker?

Ook naar het hostel toe heb ik een aantal opmerkingen. Voor diegene die ook plannen hebben om naar Londen te gaan raad ik aan om niet in het YHA (St. Pancras) te blijven slapen en al zeker niet het ontbijt te nuttigen. Waarom? De douches zijn koud, geen handdoek voorzien (wat misschien ook mijn eigen fout is), met het ontbijt heb je niet gegeten, op de kamer zelf is het te warm om te slapen, etc., maar misschien ben ik ook wel verwend thuis met die heerlijke nachtrust. Fijn, het is weer tijd om naar huis te gaan. Vandaag nog even kort de stad in en dan hop met al mijn bagage de Eurostar op en terug richting Brussel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *