Employerbility.be

Contentmarketing en Employerbility

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Tijdens het webinar contentmarketing werd er een oproep geplaatst. Unizo vraagt om de vormen van contentmarketing door te sturen die jij als freelancer gebruikt om jou of jouw business te promoten. Graag wil ik hier aan bijdragen. Eens te meer doordat Employerbility enkel en alleen op basis van contentmarketing nieuwe klanten vindt (of wil vinden).

Wat moet contentmarketing doen?

Aan de hand van verschillende vormen van content moet het dus duidelijk worden wat je doet, hoe je het doet, voor wie je het doet, waar en wanneer je het doet en waarom je het doet. Zo kunnen potentiële klanten geïnteresseerd raken in hetgeen je aanbiedt (diensten) of levert (producten). Hetzelfde geldt voor (potentiële) medewerkers.

Wat doet Employerbility?

De boodschap van Employerbility is duidelijk: wij gaan voor uw online aanwezigheid. Wij helpen HR professionals en organisaties met het uittekenen, uitbouwen en onderhouden van hun online online aanwezigheid. Daarnaast bouwen wij aan een HR online imperium.

Hoe zet Employerbility contentmarketing in?

Daar schuilt meteen het geheim van Employerbility. Voor elk probleem maken wij een eigen website met bijbehorende oplossingen. Deze structuur toont meteen dat Employerbility een contentmarketingstrategie hanteert. Employerbility is namelijk de koepel van verschillende producten en diensten. In het portfolio van Employerbility vallen onder andere: www.retentie-management.com, www.exitgesprek.be, www.bevlogenheid.be, www.personeelsverloop.be en www.loyaliteit.be. Hier komen overigens maandelijks nieuwe websites bij.

De gebruikte contentvormen van Employerbility

Employerbility focust op het inzetten van WordPress, sociale media en blogartikelen. De artikelen kunnen ook gastartikelen en/of geoptimaliseerde teksten voor zoekmachines als Google. Onze manier van werken blijft altijd hetzelfde:

  1. Wij analyseren uw probleem. Uw probleem staat centraal.
  2. Wij zoeken naar een oplossing op maat. Uw probleem is uniek.
  3. Wij werken de oplossing uit. Uw probleem krijgt alle aandacht.
  4. Wij implementeren de oplossing. Uw probleem wordt opgelost.
  5. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Uw probleem is niet meer.

Wat gebruikt u zelf?

Wij zijn er ons van bewust dat hier veel tijd en energie in kruipt, maar wij geloven in contentmarketing als middel. Daarnaast heb ik persoonlijk een hekel aan coldcalling telefoontjes maken en krijgen. En wie niet tegenwoordig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *