De knoop is doorgehakt!

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

36 uitgezonden CV’s, 8 interviews, tiental loze beloften en drie maanden verder is het tijd om keuzes te maken. Blijf ik doorgaan met solliciteren of ga ik eindelijk weer genieten van mijn verblijf Down Under? Ik heb gekozen voor het laatste, want ik ben het solliciteren, en al het gedonder dat daarbij hoort, inmiddels meer dan beu en dat heeft/had een negatieve invloed op mijn mindset, mijn gedrag en daarboven op mijn omgeving. De aanleiding voor mijn beslissing in een woordenwisseling met een van mijn “roomies”. G*d, wat-vind-ik-haar-niet-leuk, maar wat is het goed dat we deze woordenwisseling hebben gehad! Het wederzijds geschreeuw heeft mijn ogen doen openen en dat had ik net even nodig.

Vreemd, niet? Ik begeef me aan de andere kant van de wereld en zou de beste tijd van mijn leven moeten hebben, maar momenteel is niets minder waar. Tegelijkertijd kun je opgooien dat Sydney niet veel anders is dan een Brussel, een Antwerpen, een Amsterdam of zelfs een Mechelen. Wat ik probeer te zeggen is dat een stad slechts een stad is en dat je bijgevolg zelf, ook in tijden van sleur, het beste van een stad moeten maken. Daarom heb ik vandaag de knoop doorgehakt om wederom te gaan genieten. Ik heb mijn huur opgezegd (volgende week woensdag moet ik eruit!), ik ben reisbrochures gaan halen, heb de Bondi naar Cogee beachwalk gedaan (3 uur durende wandeling, wat tevens een kunstroute was (althans voor de helft): foto’s op Facebook!) en heb liggen zonnebaden en gezwommen in de zee.

De komende dagen/weken houd ik jullie op de hoogte van mijn plannen, want er gaan dingen veranderen. Dus blijven lezen is de boodschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *