Drinken met vrienden – het begin van mijn goede voornemen!

Lodi Planting Algemeen 1 Comment

Gisterenavond ben ik iets gaan drinken met een aantal van mijn zeer goede vrienden. Hoewel ik echt megamoe was/ben, probeer ik dus echt werk te maken van mijn goede voornemen “om mijn vrienden vaker te zien”. Ik vond het leuk en heb weer een aantal fijne gesprekken gehad over allerhande topics. Meestal “nerdy” stuff. Niet dat wij nerds zijn, toch? Op naar het volgende event. Feestje van An staat genoteerd in mijn agenda, maar maart is nog ver niet. Who’s up voor een spelletjesavond?

Comments 1

  1. @Scherson: aanstaande vrijdag bij mij thuis in Mechelen! Mogelijkheid tot slapen is er, maar zaterdag moet ik zelf wel al heel vroeg weg! Kom je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *