Een Mastermind groep. Een mooie manier om jezelf en je business te laten groeien.(www.LodiPlanting.com)

Een Mastermind groep. Een mooie manier om jezelf en je business te laten groeien.

Lodi Planting Freelancen (geld verdienen) 2 Comments

De maand april, mijn maand in Spanje, is voorbij gevlogen. De laatste 2 weken van april verbleef ik, omwille van een speciale reden, in Tarifa (Spanje) en daar ben ik in aanraking gekomen met het begrip Mastermind. Zit jij al in een Mastermind groep?

De workation in Tarifa

De speciale reden was de workation in Tarifa. Een workation is een soort vakantie voor Digital Nomads of in elk mensen met een soortgelijke levensstijl. De idee die ik hierbij had was om ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Met zo’n 20-tal Digital Nomads en de opzet van de Workation is dit zeker gelukt. Elke dag werkten we vanuit een andere koffiebar en werden er in de avond speciale activiteiten georganiseerd. Een van deze activiteiten was een Mastermind.

Wat is een Mastermind groep?

Een Mastermind groep is een unieke manier om jezelf en/of je business te laten groeien. Een groep van gelijkgestemden komt (regelmatig) samen om van elkaar te leren en elkaar feedback te geven. Deze samenkomsten maken je proactief en zorgen ervoor dat je jouw vooropgestelde doelen haalt en dat biedt vele voordelen.

5 voordelen van een Mastermind groep

1. Je groeit als persoon

Het grootste voordeel is dat een Mastermind groep je op verschillende manieren helpen bij jouw persoonlijke en zakelijke groei. Dit gold zeker voor mij gedurende mijn 2 weken hier met deze andere ondernemers.

2. Je werkt samen aan jouw doelen

Dankzij een Mastermind groep werk je samen aan jouw doelen. Je wordt continu geprikkeld, gestimuleerd en gemotiveerd door de andere leden van de groep. De Mastermind tijdens de workation was te kort om ook echte doelen te realiseren, maar tijdens de workation ben ik wel zeer productief geweest. Net als toen ik vanuit Thailand werkte.

3. Je leert van elkaar

Dankzij een Mastermind groep leer je nieuwe dingen. Je krijgt andermans ervaringen en inzichten. Ook krijg je feedback tips en trucs op jouw ideeën en input. Tijdens de workation kreeg ik antwoord op de vraag die ik heb gesteld waardoor ik helemaal anders ben gaan nadenken over mijn business. Een aantal tips heb ik ook meteen toegepast.

4. Je versterkt je positiviteit

Dankzij een Mastermind groep versterk je jouw positiviteit. Je bent immers omringd met gelijkgestemden waardoor de kans op succes groter wordt. Voor mij was dit het absolute hoogtepunt. Het is fantastisch om zoveel mensen bij elkaar te hebben die allemaal online hun geld verdienen met iets wat ze graag doen. Doordat we allemaal iets anders deden, konden we ook goed van elkaar leren.

5. Je hebt toegang tot een waardevol netwerk

Dankzij een Mastermind groep verzeker je ook jouw toegang tot een waardevol netwerk. Een netwerk van gelijkgestemden op wie je altijd beroep kunt doen. Ik heb vrienden gemaakt en mogelijke business partners leren kennen. Daarnaast heb ik niet langer de idee dat ik er alleen voor sta.

Kortom een Mastermind groep stimuleert je om het beste uit jezelf naar boven te halen op al jouw doelen en dromen te verwezenlijken met behulp van anderen. Dat ik heb in levende lijve mogen ervaren en dat smaakt naar meer.

Idee #2: Mastermind groepen

In Tarifa was de Mastermind vooral een voorproefje. Een voorproefje wat een regelmatige bijeenkomst allemaal kan doen. Daarom dat Masterminds organiseren het tweede idee uit mijn ideeënbus is. De idee van de maand mei zijn dus Masterminds.

Wil je ook jezelf en je business laten groeien? Download het e-boek zodat je jouw eigen Mastermind kunt organiseren. Of schrijf je in voor die van ons!
Ben jij klaar om geld te verdienen met datgene wat je het liefste doet? Wacht niet langer. Start vandaag. Join the Movement.

Al je vragen, opmerkingen en feedback zijn hieronder welkom. Je kan me ook mailen (hallo at lodiplanting.com). Ik reageer zoals altijd persoonlijk op elke e-mail.

Een betere freelancer worden?

Ontvang elke week praktische tips over hoe jij een betere freelancer wordt. Deze tips krijg je automatisch en als eerste in je inbox.

 

Over Lodi Planting

Lodi Planting

Twitter Google+

Hallo, ik ben Lodi Planting. Ik help freelancers met hun online personal branding. Ook ben ik eindbaas bij Younicorn Branding. Ik wil uiteindelijk 10.000 freelancers succesvol maken. Word ook een betere freelancer!

Comments 2

 1. Dag Lodi

  Graag zou ik mij aansluiten bij een Masterming groep. Ikzelf ben van de regio Gent en wil best wel aan de kar trekken om een groep in regio Gent op te starten. Ben al eens naar een Open Coffee geweest wat op zich heel leuk en verrijkend is maar een Mastermind groep lijkt mij dieper te gaan mbt ervaringen delen, feedback krijgen en geven, elkaars netwerk open stellen, enz…
  Hou je mij op de hoogte?

  Groeten
  Pascal Claeys

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *