Een warm welkom bij Ikki

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Afgelopen vrijdag ben ik op de laatste minuut naar Amsterdam gereden om daar de heugelijke samenwerking tussen Ikki.nl en Studenten.net te vieren. In één klap heb er 30 nieuwe collega’s bij allemaal met hun eigen naam! Moeilijk! Als enige werknemer van Ikki België was ik daar dan ook als enige Belg. Hoewel ik (denk ik) niet echt een typische Belgische indruk heb nagelaten met mijn grote bek! Ik zeg wel dat ik naar Amsterdam ben gereden, en dat is ook zo, maar daar vond de kennismaking niet plaats. Nee; dat was in Echteld. Precies, daarom ben ik eerst naar Amsterdam gereden, zodat ik hun mooi kon achterna rijden (tot op zekere hoogte). De heugelijke samenwerking was heugelijk omdat het geen klassieke wedstrijd was van handjes schudden, maar een wedstrijd op leven en dood met een paintball geweer in ons handen. Heerlijk alle knappe koppen van Ikki.nl en Studenten.net afknallen. 4 dagen na datum staan de blauwe plekken nog steeds op mijn been, maar ik heb het wel fantastisch gehad! Ook het Quad rijden was vol adrenaline ook al was het een zeer kleine baan dat bijgevolg niet supersnel ging. Weet je wat ik nu eigenlijk het leukste vond? Alle personen te zien bij de fotootjes en blogteksten die ik lees. Dank daarvoor! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *