Eerste blog op IKKI van mijn hand

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Ik maak eindelijk deel uit van de leukste online familie in de Benelux! Na ruim een jaar geflirt te hebben is mijn switch een feit! En laat switch nu net een keywoord zijn bij IKKI.
Ik heb zelf al aardig wat switches achter de rug. Ik ben verhuisd van Nederland naar België. Ik wilde ooit een eigen restaurant of hotel hebben. Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk assistent optie personeelswerk en werkte als recruiter voor IT’ers. Ook op persoonlijk vlak ben ik geswitcht. Vroeger was ik een hele rustige en verlegen jongen, maar nu ben ik extraverte vent die contact niet schuwt! Dat switches ook niet altijd tegenstellingen hoeven te zijn bewijst mijn voorliefde voor de internet-technologie en met mensen werken. En dat waar het m.i. bij IKKI omdraait!
Heel fijn Lodi; maar wat ga je doen? Ik ben de eerste en tot noch toe de enige IKKI-Belg en zal al mijn enthousiasme en leergierigheid in IKKI België stoppen om er net zo’n leuke community van te maken. IKKI België? Jazeker, IKKI goes abroad én ik ben het gezicht! Vanaf nu zul je veel van mijn avonturen lezen op dit blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *