Family Guy: de geweldigste familie uit Amerika

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ongelofelijk. Ik neem het mezelf enorm kwalijk. Maar wat is het? Awel, ik heb nog nooit geblogd over “Family Guy”! Deze fantastisch Amerikaanse tekenfilmserie houd me al weken in de ban! Elke dag op de heenreis met trein naar het werk bekijk ik een aflevering op mijn Ipod. Inmiddels heb ik de vier eerste seizoenen (voor de tweede keer) bekeken en het blijft me boeien. De geniale (anti-)humor verstopt in grappig uitziende tekenfilmfiguurtjes met elk hun karaktertrekken inspireert me elke aflevering, omdat alledaagse situaties worden omgebogen tot grappige oneliners, anekdotes en getwiste verhaallijnen. Als je “Family Guy” nog niet kent is dat zeker een gat in je cultuur, want ik durf te zeggen dat “Family Guy” minstens even goed is als “The Simpons”. Maar goed, maak kennis met “Family Guy”: Louis, een werkende huismoeder van drie kinderen die vol clich├ęs door het leven gaat. Peter (Griffin) vader van dezelfde drie kinderen, maar alles behalve rolmodel. Chris, de oudste en tevens domste van de kinderen. Meg, de dochter die altijd wordt genegeerd. Stewie, een sprekende baby, altijd zijn moeder vermoorden en tot slot Brian, de hond van de familie, die eigenlijk het slimste is! Voor zij die “Family Guy” niet kennen, bekijk zeker eens een aflevering en voor alle anderen; You Rock!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *