Fraser Island

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 1 Comment

Stel je voor: een eiland vol zand en omringd met zee waarin je niet mag zwemmen vanwege haaien, “jellyfish” en andere gevaarlijke dieren. Dat is min of meer wat Fraser Island is. Ondanks het niet mogen zwemmen in de zee waren er tal van natuurschone taferelen om in te zwemmen. Naast de ‘lakes’ waren er ook prachtige natuurparken en Dingo’s te bewonderen.

Waar het in Fraser Island echt om draait is het 4X4 rijden. De hele dag over het strand en kleine landweggetjes cruisen om dan ’s avonds te kamperen al dan niet in de regen. Of dit door de heftige storm of de ‘goon’ kwam laat ik wederom in het midden.

Kortom Fraser Island was een fantastische ervaring in een 4X4 wagen mede dankzij de 7 anderen die samen met mij Fraser Island onveilig hebben gemaakt. Halleluja, er zijn foto’s!

Comments 1

  1. Ha Lodi!

    Zo te lezen heb je het daar geweldig! en daar ben ik zeer blij voor. zo nu en dan floep ik op je website om Lodi bij te lezen. Elke keer een avontuur. Hoop je binnenkort weer te treffen in het koude Belgische land. Geniet er nog met volle teugen van!!!!!

    xxx Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *