Goede voornemens zijn uit, maar ik heb mijn persoonlijk statuut

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 1 Comment

Ik weet niet wie van jullie goede voornemens had gepland, maar ik las net dat goede voornemens uit zijn. Het vooraf nadenken over deze voornemens blijkt de boosdoener, want driekwart van de ondervraagden wil zijn/haar hoofd niet breken op nieuwe voornemens. Daar sta ik dan met mijn goede voornemens en wensen. Blijkbaar behoor ik tot het kwart dat daar wel over nadenkt of heeft nagedacht. Laatst las ik nog een interessant artikel over een bucket list. Zoals je daar in de comments zult lezen ben ik daar wel voor. Op dit blog zijn dan ook al meer dan eens blogs verschenen over mijn persoonlijk statuut (lees: mijn bucket list) en dit document wordt bijna maandelijks ge├╝pdate. Tot welke categorie mensen behoor jij?

Comments 1

  1. Pingback: Bucketlist, Persoonlijk Statuut of toch gewoon voornemens? - Lodi Planting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *