Gratis cursus lichaamstaal (Antwerpen)

Lodi Planting Algemeen 3 Comments

Afgelopen woensdagavond ben ik naar een gratis cursus (lees: inleidingssessie) geweest over lichaamstaal. Ik werd op deze cursus geattendeerd door mijn oud stagebegeleider Jean-Paul Van Damme. Ik had eigenlijk helemaal geen idee wat ik kon verwachten, maar achteraf bleek het een ietwat Amerikaanse bedoeling te zijn. Ergens op een zolderkamer van een cultureel centrum gaf een “zogenaamde” specialist (met eigen cursus en dvd) een inleiding geven over lichaamstaal. Hij, Patryck Wezowski, vertelde dat 93% van de communicatie d.m.v. lichaamstaal gebeurd. Verder ging hij in detail over een aantal bepaalde bewegingen als bijvoorbeeld wijzen. Op een relatief interactieve wijze probeerde hij mensen te overtuigen om enerzijds zijn video te komen en anderzijds zijn cursus. Helaas wist/weet ik al te veel over lichaamstaal. Patryck vertelde nochtans geen nieuwe dingen om zijn dvd of cursus voor mij interessant te maken. Niettemin vind ik zijn manier erg interessant en zet mij aan het denken.

Comments 3

  1. Hoe grappig is dit, ik ben opzoek naar degelijke informatie over lichaamstaal, mede voor mijn vak alsook gewoon uit pure persoonlijke interesse. Hierdoor kwam ik blijkbaar op jouw pagina terecht Lodi? Ik ben eigenlijk opzoek naar de dvd documentaire van Desmond Morris ‘The human animal’ of ‘the language of the body’… Of als jij nog betere suggesties hebt, altijd welkom. Ik heb je trouwens ontmoet bij je mama in de B&B. Groetjes Christel

    1. Post
      Author

      Haha, dat is inderdaad erg grappig! De persoon die de cursus gaf ken ik vrij goed. Ik weet alleen niet of hij dat nog steeds aanbied. Wil je dat ik het eens vraag? Die DVD ken ik niet. Na de cursus heb ik het onderwerp ook grotendeels links laten liggen. Dus behalve het contact opnemen kan ik je niet helpen. Sorry.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *