6 vragen aan Greetje Bunnens (Lodi Planting.com)

Vragen stellen, luisteren naar anderen en de dialoog aangaan is voor mij een manier om iets te leren. Daarom stel ik telkens 6 vragen aan een succesvolle freelancer. Dit keer is het Greetje Bunnens.

1. Wie ben je en wat doe je?

Hallo, ik ben Greetje Bunnens en ik inspireer en begeleid ondernemers in hun groeiproces.
Ik help hen groeien als persoon en met hun onderneming.

Personal Branding is de rode draad.

2. Welke twijfels had je voordat je begon?

Zal men open staan voor het concept van Personal Branding (in België toen totaal onbekend) en zal ik dus voldoende goede klanten vinden zodat ook mijn eigen business succesvol is.

3. Wat is dé uitdaging op dit moment?

Tijd! Als ondernemer van een klein bedrijfje heb je veel petten op. Al de balletjes in de lucht houden is een ware uitdaging.

4. Hoe kijk jij naar personal branding?

Tja, dat is mijn dada. Het wezen duidelijk dat ik personal branding bijzonder belangrijk vind voor elke ondernemer/freelancer.

Greetje Bunnens (LodiPlanting.com)

5. Wat doe jij om jezelf te promoten / te vermarkten?

Massa’s.

Bloggen, vloggen, netwerken (online en offline), workshops en webinars organiseren, gaan spreken voor andere organisaties, email marketing, Facebook ads…

6. Welke tip wil jij (startende) freelancers meegeven?

Probeer niet alles alleen te doen, ga op zoek naar een buddy, of (business) coach, of VA, of partners, of een mastermind groep.

Dit waren de antwoorden van de Greetje Bunnens.
Bedankt Greetje voor jouw inzichten en antwoorden.

[x_prompt type=”left” title=”Een betere freelancer worden?” message=” Ontvang elke 2 weken praktische tips over hoe jij een betere freelancer wordt. Deze tips krijg je automatisch en als eerste in je inbox.” button_text=”Word een betere freelancer!” button_icon=”toggle-on” href=” http://eepurl.com/_mpGz” target=”blank”]

[x_author title=”Over Lodi Planting”]
[x_recent_posts type=”post” count=”3″ orientation=”horizontal”]