Het afscheidsfeest

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

We beseffen amper dat we velen van jullie nu een jaar niet meer zullen gaan zien. Een vreemd idee is dat. We weten echter zeer goed dat jullie ons een warm hart toedragen en ons een prachtige reis gunnen. Dit werd nog eens zo duidelijk vanwege de massale opkomst, de prachtige wensen en de gulle cadeaus. Dat heeft ons in positieve zin ontroerd.

Er zijn genoeg spreuken en zegswijzen om iemand een goede reis te wensen. Wij hebben met de gelukskoekjes het omgekeerde proberen te doen. Via de koekjes wilden we laten weten dat we jullie ook enorm graag hebben, dat we jullie gaan missen en jullie ook het beste wensen.

Een jaar op reis gaan anno 2012 is helemaal anders dan dat het vroeger was. Dankzij de moderne technologie zijn we perfect in staat om in contact te blijven getuige ook dit blog. We hopen daarom, ook al zijn jullie er fysiek niet bij, dat jullie kunnen mee genieten met onze verhalen. Wij wensen jullie zeer veel leesplezier en vergeet ook niet naar de foto’s van het afscheidsfeestje te gaan kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *