Het nieuwe Cabaretseizoen gaat van start!

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ongeveer twee weken geleden heb ik een mail uitgestuurd naar alle cabaret fans die ik ken, omdat ik het nieuwe programma boekje van de Arenbergschouwburg te Antwerpen had ontvangen. Dit betekent een heel resum aan nieuwe cabaret (en andere) voorstellingen. EN dat betekent dat ik snel kaartjes moet bestellen om weer voor een dubbeltje op de eerste rang top komieken aan het werk te zien. Gelukkig ben ik niet de enige fervent cabaretgenieter, want ik heb voor 700 EUR aan kaartjes gekocht. Ik herhaal ik heb voor 700 EUR aan kaartjes gekocht voor verschillende cabaretiers. Binnenkort (lees: gedurende het comediejaar 2009-2010) mogen jullie je aan ongeveer 15 recensies verwachten, want ik ben FAN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *