Het tijdperk van de laptop en de pc loopt ten einde

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling Leave a Comment

Gisteren las ik op express.be het artikel ‘Het tijdperk van de laptop en de pc loopt ten einde’. Een schitterende titel evenals de uitleg. Tijdens de Consumer Electronics Show (CES) werd er geconcludeerd dat de laptop en pc zullen worden verdrongen door smartphones, computer tabletten en applicaties én dit in 2013. Dat is slechts nog twee jaar.

Nu geloof ik ook wel dat het gebruik van smartphones een duidelijke stijging kent, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat alles via een uitgebreide gsm zal gaan verlopen. Ik denk alleen al aan de beperkingen van het kleine scherm dat een smartphone heeft. Natuurlijk biedt de tabletcomputer hier een uitkomst voor, maar is dat niet gewoon een nog draagbaardere laptop?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *