Hockey: EPM Trainer/Coach (3)

Lodi Planting Algemeen 1 Comment

Gisteren mijn laatste cursus dag gehad en vanaf het moment dat ik mijn certificaat in de bus krijg ben ikvolwaardig level 4 trainer/coach. Dit betekent dat ik trainingen mag geven aan de eekhoorntjes, preminiemen en de miniemen. Ik mag hun eveneens coachen. Natuurlijk mocht ik dat al, maar ik kan dat nu op een goede en structurele manier doen die wordt ondersteund door de nationale hockeybond van Belgiƫ. Fantastisch toch? Zelfs voor iemand die momenteel niet die ambitie heeft. Natuurlijk biedt het wel mogelijkheden naar de toekomst toe wanneer ik beslis om wel deze verantwoordelijke tot mij te nemen.

Het waren drie fijne en leerzamen avonden en daarvoor wil ik (en heb ik) Joeri bedanken evenals mijn mede-cursisten zowel van mijn hockeyclub – Vrijbroek – als Heracles en Mechelse. Het is belangrijk dat er voldoende animo is voor dergelijke cursussen zodat ik hockey gestaag kan groeien in Belgie en niet langer gebukt gaat onder een ‘kakker-imago’ (en dan bedoel ik niet KV!). Sorry, ik wijk af. Dus bij deze: Joeri, Jelte, Jorge, Timmy, Rudy, Erik, Saskia, Filip (A.), Ellen, Lucas, Dominiek, Patrick en Kristof bedankt!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *