Ik had alle vragen juist

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 1 Comment

Mijn interview is goed gegaan: ik had alle vragen juist! Huh?

In de mate dat je kunt spreken van goede en slechte antwoorden, aangezien het om je eigen motivatie, kunde, kennis, vaardigheden en attitude gaat, had ik gisteren een zeer goed gesprek met 2 personen van de “recruitment to recruitment” agency. Alles verliep ‘smooth’, mede dankzij de instelling “in principe is het al mooi geweest”, mijn beltoon (?), mezelf (?) en niet te vergeten mijn halve rol mentos (?). Zelfs het meeste heikele punt “ontslag na een maand” werd met het veelzeggende argument: “they didn’t gave you a real opportunity to prove yourself and get used to the Australian market” en een beamend lachje langs hun zijde teniet gedaan.

Heb ik dan weer werk? Nog niet, maar ze hebben inmiddels drie recruitment agencies voorgesteld met de vraag of ik interesse had om daar op interview te gaan. Het is nu aan de “recruitment to recruitment” agency om hun overtuigingskracht, argumenten en klantrelaties te gebruiken om mij te ‘verkopen’ aan een van hun klanten, zodat ik tijdens een mogelijk interview het geschapen verwachtingspatroon kan bevestigen.

Wachten en kaarsjes branden zou dus de boodschap zijn, maar ik kan niet passief op 1 agency vertrouwen. Daarom heb ik intussen oude “recruitment to recruitment” agencies gecontacteerd en hun laten weten dat ik wederom beschikbaar ben. Daarnaast blijf ik op andere vacatures solliciteren, zodat ik snel weer een gegarandeerd inkomen heb!

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *