Ik heb een nieuwe job!

Lodi Planting Persoonlijke ontwikkeling 5 Comments

Het is een tijd lang doodstil geweest op dit blog. Dat was niet omdat ik niets heb meegemaakt of niets te vertellen had. Integendeel. Het grootste nieuws is wel dat ik mijn ontslagbrief heb afgegeven en sinds vandaag officieel geen onderdeel meer uitmaak van IDPP. Na ruim een jaar dienst vond ik het tijd voor iets anders. Een nieuwe uitdaging waar ik weer mijn enthousiasme en gedrevenheid in kan stoppen. En die heb ik gevonden in de vorm van Ikki. Ikki is een onderdeel van de USG group (uitzendsector) en spitst zich toe op een meer innovatievere vorm van rekrutering door gebruik te maken van sociale media. Hoewel mijn nieuwe collega’s allemaal in Nederland werken ben ik de allereerste van Ikki België. Ik word met andere woorden het gezicht van Ikki in België en dat beloofd… Momenteel heb ik nog een kleine twee weken om me volledig voor te bereiden op mijn nieuwe rol en mijn thesis af te maken! In de nabije toekomst (vanaf 1 april) zal ik meer gaan bloggen over Ikki, mijn taken en alles wat ik er leer! Ik kijk er in elk geval al heel hard naar uit om deel uit te maken van de nieuwe (werk)familie.

Comments 5

  1. Aj, het gezicht van een onderneming… net naast je nieuw werk is een grote kostumwinkel 😉
    nu moet ik toch ff naar de site van ikki gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *