Inmiddels in Sydney

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) 1 Comment

Inmiddels: leef ik al ruim twee weken in hetzelfde hostel, is mijn 7-dagen-gratis-fitnessen afgelopen, heb ik een vier interviews gehad (2 “recruitment to recruitment” agencies, als in: zij stellen je voor bij andere agencies, en 2 concrete agencies, heb ik nog 2 interviews op maandag, ben ik naar Manly beach geweest, heb ik twee Duitsers in mijn kamer, drink ik elke dag 3 liter water, heb ik mijn boek ‘affluenza’ uit, spendeer ik veel tijd en geld aan internet, heb ik Ben en Gary (twee oude reisgenootjes) ontmoet, eet ik gezond, heb ik gedag gezegd tegen een Canadese en een andere Duitser, ben ik aan een nieuw boek begonnen (Tricks of the mind written by Derren Brown) en denk ik veel na over hetgeen ik “echt” wil.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *