Interview 1

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Vandaag zijn we precies een week verder en wat is nu de huidige stand van zaken? Vandaag heb ik een face-to-face interview gehad met een recruitmentbureau Finite genaamd. Dit interview was georganiseerd door een jongeman met wie ik slecht vijf minuten had gesproken exact een week geleden. De jonge vrouw die mij toen “op het rooster legde” heeft vooralsnog, met alle goede bedoelingen in de wereld, nog niets laten weten betreffende haar clienten. Misschien door het lange weekend?

In elk geval mijn interview vandaag ging goed. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en Finite lijkt mij een interessant bedrijf om voor te werken. De internal recruiter die mij interviewde wist mij te zeggen dat ze mijn kandidatuur kon apprecieren, maar (tromgeroffel) ze had een aantal heikelpunten (lees: concerns).

1. Ik heb sponsorship nodig (eigenlijk is dit niet waar, maar dat weten zij niet!);
2. Ik heb enkel ervaring met permanente rollen en niet met contract rollen; en zoals zovaak;
3. Ik heb geen business development ervaring.

Gelukkig dienen dergelijke gesprekken om heikelpunten uit de wereld te helpen en hopelijk heb ik dat kunnen doen. Zoals gezegd, ik heb er een goed gevoel aan over gehouden. Mijn enigste zorg is: het lange sollicitatieproces wat tot een tweetal weken kan duren en er meerdere kandidaten op deze functie hebben gesolliciteerd. Conclusie, ik blijf verder solliciteren!
3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *