Interview 2 + 3

Lodi Planting Reizen (Backpacker/Digital Nomad) Leave a Comment

Goed nieuw: ik heb feedback betreffende mijn echt interview van dinsdag jongstleden. De feedback stelt dat ik niet ben weerhouden voor de functie, omdat ze voor iemand anders hebben gekozen. Shit happens! Maar het interessante is wel, althans dat wist mijn agent te zeggen, dat de recruiter mij een zeer goede kandidaat vond en dat ze daarom met de directrice ging negocieren om een extra positie te creeren. Dat is goed nieuws toch? (alle twijfelpunten in het midden gelaten)

Verder heb ik afgelopen week elke dag 6 CV”s uitgestuurd met veel minder resultaat dan ik graag zou zien. Wat is dat toch? Waarom is mijn CV niet interessant voor potentiele werkgevers? En waarom reageren enkel de bedrijven die ik als derde of vierde keus had aangeschreven? Of bedrijven die een zeer eigenaardige manier van werken hebben en waar ik in normale omstandigheden niet eens voor zou willen werken. Een bedrijf zoals Fist International, dat niet de moeite doet om je te telefoneren maar wel 10 emails stuurt. In die emails geen eenduidige informatie geeft betreffende het onderwerp. Daarnaast is de gegeven informatie onduidelijk en multi-interpreteerbaar. Het interview vond plaats in een doodgewoon en normaal huis zonder herkenbaarheden als een logo. Hun communiceren via Skype. Alle (2 recruiters) werken op basis van zelfstandig ondernemerschap. Etc, etc. Vandaag (lees: zondag namiddag) heb ik hun vriendelijk bedankt voor de kortstondige samenwerking, maar hier wil ik liever niets mee te maken hebben en/of dat ze mij ergens voorstellen.

Mijn hoop (al is dat iets overdreven) is nu gevestigd op het interview bij een recruitment to recruitment agency waarmee ik afgelopen donderdag een interview had. Dit was een positief en aangenaam gesprek en hopelijk goochelt zij iets uit haar magische hoed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *