Interviews met succesvolle freelancers

Vragen stellen, luisteren naar anderen en de dialoog aangaan is voor mij een manier om iets te leren. Daarom stel ik telkens 6 vragen aan een succesvolle freelancer. Hieronder lees je hun antwoorden.


 

Wat zou je mij willen vragen?

Wat zou je mij willen vragen als je de kans had? Wacht niet langer en stel me jouw vraag. Hoe gek, confronterend of persoonlijk je vraag ook is, ik zal hem eerlijk beantwoorden.

Gerrit Vromant

Gerrit Vromant


Gerrit Vromant is social media coach en in het interview deelt hij 8 jaar ervaring hoe zelfstandigen als jij aan goede social media marketing kunnen doen.


Lees het interview met Gerrit

Greetje Bunnens


Greetje Bunnens inspireert en begeleidt ondernemers in hun groeiproces. In het interview vertelt ze hoe personal branding hierbij de rode draad is.


Lees het interview met Greetje

Lees het interview met Greetje

Lees het interview met Karina

Karina Urbina

Karina Urbina is een business booster. In het interview deelt ze hoe zij ondernemers helpt om hun business terug op de goede rails te zetten.

Lees het interview met Karina

Katrin Van de Water


Katrin Van de Water is de bezielster van Passion for Work. In het interview vertelt ze hoe dankzij personal branding alle puzzelstukjes in elkaar vielen.


Lees het interview met Katrin

Lees het interview met Katrin

Lees het interview met Paul

Paul Bruseker


Paul Bruseker is initiatiefnemer van JobbyBid. In het interview vertelt hij hoe hij van zijn passie zijn job heeft kunnen maken.


Lees het interview met Paul

Sabine Van Meenen


Sabine Van Meenen is een ondernemerscoach en begeleid gepassioneerde ondernemers. Hoe ze dat doet vertelt ze in het interview.


Lees het interview met Sabine

Lees het interview met Sabine

Lees het interview met Lien

Lien De Pau


Lien De Pau doet elke dag wat ze graag doet. Zo is ze o.a. het gezicht van Zeker van haar Zaak. Wat dat precies is vertelt ze over in het interview.


Lees het interview met Lien

Karine Van Oosterbos


Karine Van Oosterbos is een single mama van een geweldig leuke 13 jarige dochter en sedert 2007 voltijds zelfstandige. In het interview vertelt ze hoe ze alles combineert.


Lees het interview met Karine

Lees het interview met Karine

Lees het interview met Sabine

Philippe Ruttens


Philippe Ruttens helpt bedrijven aan meer leads, merkvisibiliteit en conversies. In dit interview vertelt hij exact hoe hij dat doet.


Lees het interview met Philippe

Ontvang de freelance updates!

Word een betere freelancer

Ontvang elke 2 weken mijn beste tips over hoe jij een betere freelancer wordt. De praktische tips krijg je automatisch, volledig gratis en als eerste in je digitale brievenbus.