Ipod Classic (80GB)

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

Volledig in de ban van films bekijk ik er de laatste tijd veel op de trein van en naar het werk. Hoe dan? Via mijn Ipod Classic (80GB)! Hetzelfde toestel dat mij door heel Australie heeft geleid. Mij doet slapen als de omstandigheden daar niet op voorzien zijn. Mij tot rust brengt. Mijn trouwe vriend. Natuurlijk staat er ook muziek op mijn Ipod, want ik luister graag naar Damien Rice, Counting Crows en allerlei andere groepen en bands.

Naast de emotionele relatie die ik met mijn Ipod heb, maakt zijn “self sustainable” -heid hem nog waardevoller. Huh? Dankzij specifieke software ben ik niet afhankelijk van Itunes, maar kan ik muziek importeren en exporteren zoals elke andere MP3/4 speler. Ideaal!

Kent iemand nog Ipod Classic toepassingen die ik moet weten? Of Hacks voor een Ipod Classic wat een bewezen toegevoegde waarde heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *