6 vragen aan Katrin Van de Water (Lodi Planting.com)

Vragen stellen, luisteren naar anderen en de dialoog aangaan is voor mij een manier om iets te leren. Daarom stel ik telkens 6 vragen aan een succesvolle freelancer. Dit keer is het Katrin Van de Water.

1. Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Katrin Van de Water, de bezielster van Passion for Work, wat ik bijna 11 jaar geleden oprichtte, nadat ik voor mijn 30ste een bore-out en een burn-out had.

Ik ging op zoek naar de vragen ‘wat wil ik’, ‘hoe krijg ik energie van werk’ en ‘hoe vind ik voldoening en passie in mijn werk’.

Ik klopte aan bij de Personal Branding Academy en alle puzzelstukjes vielen in elkaar… Mijn nieuwe missie werd geboren: duizenden mensen inspireren om hun droombaan of droombedrijf te realiseren, en zo Vlaanderen een positieve injectie geven. En dit vanuit de filosofie van Personal Branding.

Intussen zijn we zoveel jaar verder en werk ik samen met een team van 11 loopbaancoaches verspreid over heel Vlaanderen. Ik woont de helft van de tijd op Ibiza.

2. Welke twijfels had je voordat je begon?

Kan ik hier wel van leven? Ga ik opdrachten kunnen krijgen? Is ondernemerschap wel iets voor mij? Ga ik geen collega’s missen? Ga ik geen 2de burn-out krijgen?

3. Wat is dé uitdaging op dit moment?

Steeds innovatief blijven in een sterk concurrentiële markt. Balans werk/privé omdat ik veel reis en onderweg ben. En mijn kinderwens realiseren… dat is nog een grote droom van me!

4. Hoe kijk jij naar personal branding?

Ik schreef een gratis eBook over Personal Branding, wat te lezen is via http://www.passionforwork.be. Voor mij is Personal Branding iets wat intussen ‘ingebakken’ is, ik ben het en leef het. En het werkt!

Door de principes toe te passen is het me gelukt om mijn dromen te realiseren! En die principes geven we met plezier door aan onze klanten.

Dit geeft me erg veel voldoening, al die verhalen van mensen die hun missie in de wereld zetten en (weer) energie krijgen van hun werk….

5. Wat doe jij om jezelf te promoten / te vermarkten?

We hebben een website, een gratis eBook, zijn actief in social media (FB, LI, Twitter, Instagram), ik schrijf artikels die door de pers worden opgepikt, geef maandelijks een laagdrempelige workshop Personal Branding…

Katrin Van de Water (LodiPlanting.com)

6. Welke tip wil jij (startende) freelancers meegeven?

  1. Ondernemen is een vak. Investeer in jezelf en ga in de leer bij succesvolle ondernemers, die je leren hoe je aan klanten geraakt. Er is trouwens in Vlaanderen subsidie voor via loopbaancheques (je krijgt 8 u coaching voor €80) en KMO-portefeuille.
  2. Omring je met andere (succesvolle) ondernemers, anders kan het eenzaam zijn
  3. Geniet van al je gezette stappen.
  4. Plan vakanties in!

Dit waren de antwoorden van Katrin Van de Water.
Bedankt Katrin voor jouw heldere inzichten en antwoorden.

[x_prompt type=”left” title=”Een betere freelancer worden?” message=” Ontvang elke 2 weken praktische tips over hoe jij een betere freelancer wordt. Deze tips krijg je automatisch en als eerste in je inbox.” button_text=”Word een betere freelancer!” button_icon=”toggle-on” href=” http://eepurl.com/_mpGz” target=”blank”]

[x_author title=”Over Lodi Planting”]
[x_recent_posts type=”post” count=”3″ orientation=”horizontal”]