Kommil Foo verNederlandst Amerikaanse hit?

Lodi Planting Inspiratie Leave a Comment

Ik dacht iets te hebben ontdekt. Iets groots. Iets waardoor ‘Kommil Foo’ niet meer op de hoogste trede van het podium zou staan. Gelukkig en jammer tegelijkertijd gaat dat ‘iets’ niet op, want wat dacht ik? Onlangs heb ik de dvd ‘Wolf’ nog eens bekeken van ‘Kommil Foo’ en goed geluisterd naar het liedje Marjan, omdat ik dat zo grappig vond. Nu stond ‘Johnny Cash’ gisteren aan op mijn I-pod en vernam ik hetzelfde riddeltje. Tiens, dacht ik, wat zijn dit nu voor streken van ‘Kommil Foo’, maar ik sla de plank volledig mis. Gelukkig maar, want ‘Kommil Foo’ geeft wel zeker krediet aan ‘Johnny Cash’ met zijn nummer “A boy named Sue “. Luister maar eens, want het zijn beiden toppers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *