Lodi blogt (ook) op …

Lodi Planting Algemeen Leave a Comment

RecruitmentMatters. U leest het goed! Ik zal voortaan (ook) op de veel bekeken en professionele site van RecruitmentMatters (dit is geen typfout!) bloggen. Hûh? In een oproep, van Marc Drees, werd gevraagd naar schrijflustige werklozen, die hun ervaringen over (online)solliciteren met de buitenwereld wilden delen. Daar heb ik positief gehoor aan gegeven. Na een korte email wisseling en een probeersel kwam ik door de selectieronde, zoals ik dat zelf graag noem. Eigenlijk verliep het proces zeer gemakkelijk en binnen twee dagen was de kogel door de kerk (ofzoiets?). Nu wacht ik enkel nog op inloggegevens en van zodra ik deze heb kan/mag ik aan de slag! [wordt vervolgd]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *